Monday, January 2, 2012

Selamat Datang 2012

Assalamualaikum..

Arini dah masuk 3hb Januari 2012..sekejap je dah masuk tahun yang baru dan umur pon dh nak masuk 30-an..waa..xpenah fkir ape akan jadi time umur2 mcm ni.Harap dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik utk terus beramal kepada Nya yang ESA..~Aminn~

Azam tahun ni nak bt my Kitchen..supaya lebih rajin masuk kedapur..hehe.InsyaAllah..klu ade rezeki dapat la siapkan secepat yg blh..ni azam hujung tahun lps..membawa ke tahun ni sebab nye x tercapai lg.:)..

Tahun lps adalah tahun baru utk pertama kalinya belajar membesarkan anak..dah tahu dah mcm mne mmbesarkan anak,time berpantang adalah memory yg sgt tidak dpt dilupakan..Pahit&manis..membesarkan Auni adalah saat2 yg plg manis..Auni pon dh setahun..sgt sekejap masa berlalu.semoga dia sihat selalu, bijak & pandai dan menjadi anak yg solehah.

Moga tahun ni menjadi yang lebih baik dan nak menerevote kan diri mnjadi hamba yang lebih beriman..



My SweetHeart

2 comments:

.: mama lynn :. said...

ain... mana gmbr birthday semalam.. heehehe jgn tak sambung dapur tu.. wish all d best

AinHinata said...

Xbyk la azlina gambar smalam..gambar ko pembuat apam dot2 pon xtngkap..xde la knangan..sob..sob..