Monday, October 31, 2011

Auni 1st Time Fly

Last week 22-26 October kami sekeluarga telah bercuti di Tawau,Sabah with my bbf (Ayu,Hanna & Ina) include Yun & Ojet yg sememangnye bekerja kt sne . 1st time Auni naik kapal terbang.dulu Auni pernah naik jgk, tp time tu Auni baru 5,6 bulan dlm perut.time tu Auni baik je duduk diam2..tp, dh 9bulan 4 minggu die naik..die Xreti duduk diam..3 jam perjalanan atas kapal..30 minit sebelum mendarat dia baru nak tido.OMG...tp, ibu n baba happy sbab dia xnangis pon cuma aktif n happy semacam..mcm tahu2 je dia naik kapal Terbang. (:..time flight balik ke kl, dia ok..sepanjang perjalanan dia tido..sebab nya flight delay..pukul 10.45 baru naik..time asal 9.45 p.m..adeh..semua sebab cuaca yan xberape nak baik. Untung si kecik ni..kecik2 dh naik..dulu ibu darjah 2 tau baru merasa Naik..penang-subang.Baba Auni pon 1st time naik time sek ren..lg jauh n best..Australia lg..uwaaa..bikin ibu lg tensen.nk g sane jgk..jum En.Hanis..next trip..hehe.

Ape pon percutian kali ni memang seronok n best sebab dapat bawak Auni jalan2..Auni pon good gurl..xbanyak ragam..senang dibawa berunding..tp, penat jugak auntie2 nak layan auni dalam bilik rest House..Habis die kemas beg2 Auntie2 semua.hehe

Hai Tawau..

Love this pict

Auni with Bibik2..(:

Airport Tawau..time ni dh nak blk dh..

Itu saja Bha...next trip..xtahu lg..hehe

3 comments:

misz beauty said...

sikit nye pict kak ain... tak puas adui... cite la ape best kat tawau... nanti bole jadi rujukan mana tau nak pi sane ;-)

AinHinata said...

akak malas nak upload..hehe..tgk kt fb ye klu nk tgk pict..(:

.: mama lynn :. said...

bestnye jalan.. nk tgk gambar lain gak