Tuesday, April 6, 2010

Shoe Exibition 2010

Yang berlangsung last week at pwtc..aku,ina & min telah melawat tapak, tanpe arah tuju n tanpe ape2 buah tangan yakni kasut time exibition itu berlangsung..ekeke..awalan nye pn dhila yg beria2 ajak ktorng pegi, tp last minute die entah ke mne xmncul2.ape da...

byk kasut2 yg pelik & yg bukan2 yg xpenah aku tgk..tp, sgt teruja sbab ade jgk org yg snggup bt design mcm tu..tp, skr dh mcm2 kan, klu x, xde la kos teknologi kasut kt Uitm tu..hee..he.

aku with ct Min d depan pin2 msuk
Mari lihat kasut2 yg sempat di tngkap

Kasut2 berbentuk kasut


Comel bukan..kasut Ronald Mc'donald

Saiz KAKI JALAN aku is 8

Kasut Berpayung..conform xpnas klu pkai

hehe..ade plk kude

Suke tgk ksut ni..

Bahaya..kasut utk org gila..hehe

Love it Zang Toi

Macam2 bukan

Anda penah tgk kasut semahal ini, aku baru 1st time tgk..:)

Antara kasut2 yg ade..mcm2 jenis..bile tgk price kasut smpai rm350,000 tu..uih..klu ade duit pon aku xnak beli..myb kasut ni di jual d oversea..sbab matawang dorng lebih tnggi kan dr kite..n pasti lebih mampu dorng kt sne beli klu setakat hrge itu..haha.

sempat jumpe dgn panda


Dari pwtc ktorng menuju plk ke..Masjid jamek..dan ini la hasil tngkapan yg kami dpt


Utk d pkai ke event yg akan d anjurkan oleh cik ina wekend ni..kedai baru Hajra, baru je bukak 2 hari kt jln msjid india, berhampiran dgn ariani..sgt murah la tudung yg d jual berbanding Ariani.hehe

5 comments:

tentang dhila... said...

AKU KAT UMAH LA BANGUN LAMBAT.KORG BUKAN NK TIPON AKU

NURUL said...

bestnya ..byk kasut. nape tak ajak? hehehe

AinHinata said...

Dhila:-ko..dh dpt tido..baling bom pon ko xsedar kan..hehe

along:- lupe la nk ajk raina..sbab raina kecik lg..event ni xssuai utk die..persekitaran yg tidak chat.hehe

arediks92 said...

x dpt tgk adoooo....

AinHinata said...

itu la kak..next year akak pegi ok..