Wednesday, April 21, 2010

Baby-iman Contest 2010

Hai pening aku tgk..pening nak cari which one d winner dlm contest Baby-iman contest 2010 yg di anjurkan oleh my sis dlam blog nye http://baby-imankoleksi.blogspot.com/..smue baby2 yg masuk contest ini comey2 belaka.. aku telah diamanahkan oleh my sis menjadi juri dlm contest ini..memilih 5 pemenang dari 50 baby yg masuk dlm contest ini..wahh..ramai bukan yg menyertai..tahniah & syabas kepada ibu2 & bapa2 yg join contest ini..aku xpasti lagi ape hadiah bg para pemenang2..tp, yg aku tahu hadiah tersebut mesti sgt menarik bukan.

okey..setelah puas menilik, meneliti gambar2 baby ini aku telah memilih 5 dr pemenang nya..iaitu...


jeng..


Jeng...






jeng....


1st Winner
Baby Putri Ellisya

2nd

Safiya Farhana

3rd
Wan Elly Hakim* Twins

4th Place
Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry

5th

Mohammad Nur Fadhlan Bin Mohd Fadli

Tahniah yeh kepada baby2 comel yg menang..:)

10 comments:

misz beauty said...

huiyoooo!!! kak ain jd juri tu!!! ;-p

AinHinata said...

:)...sbab akak akan bakal dpt baby comel one dy nnti.haha

NURUL said...

comel semuanya comel. along tak dpt masuk sbb ari tu dh nak tarikh tutup. alahai. ada contest lg tak? kalu tahu ain yg jurinya confirm masuk n raina menang. eh raina boleh menang ke?

AinHinata said...

hehe..nanti klu ade ain ckp k..buat mse ni xde lg..tu la dh ckp ngan along join contest ni aritu..

hurm..klu raina ye yg join sure la sy akan pertimbngkan baby bam bam tu..hehe

maszlanz said...

terima kasih berbanyak kerana memilih Putri...terharu dan terkejut pn ader sbb saingnyer semua cute2 belaka...alhamdulillah mungkin rezeki Putri kali nie....

AinHinata said...

hai masz...
mmg rezeki putri..:)
lg pon puteri ade smue ciri2 as a winner..jgn lupe tuntut present kt babyiman k..:)

Nurul Huda Aras Hasan said...

aduyai...kalu dah rejeki...no.5 pun jadik la...huhuhuhu....terima kasih pada penganjur,tak lupa pada juri...lenkali buat lagik ye contest gini....bukan takat ble enjoy2...bole tambah kawan lagi...hihi...

AinHinata said...

suke tgk baby2 yg comel..fadhlin pon antara bb yg sy suke tgk..:)

tahniah yeh sbab termasuk dlm senarai d winner.hehe.jgn lupe tuntut adiah.

MaMa_AdHa said...

ty kak pilih adha sebagai pemenang walaupun di tempat ke-4...

AinHinata said...

welcome...adha pon sgt chomel..and creative sgt gmbar tu..sy sgt suke..hehe