Monday, April 12, 2010

Miss Ina Engagement

Entry kali ni nk story about my frenz ina..yg sudah pon menjadi milik seseorng..yeah..yeah..whtever pon qongrat my frenz.. act byk sebenar nye rahsia pencintaan dorng berdua ni yg aku sntiasa ikuti..hehe.tp, syukur setelah onak & duri di lalui akhirnye dorng smpai jgk ke tahap ni..hehe..kenal dh hmpir nk dekat 5 tahun rsenye, sme perkenalan aku dgn en suami. tp, ikatan kami lebih cepat ke jinjang pelamin berbanding dgn dorng berdua ni..yg ambil mse nk dekat setahun utk couple..terhegeh2..hehe..bukan ape..cik ina ni yg mmg sntiase setia dgn kisah cinta yg dulu..die klu bercinta mmg seorang "pencinta yg setia" eiii..wekks. sush nk curi hati die klu die dh ade yg lein..untung la ko is...bwk la die ke Miri eh lps ni..(Tp, klu ko bwk, ttibe aku rse sedih..sbab lps ni dh xde org nk tmankan aku & Hanis lg..teman bersosial..ekeke)


Ehem...bukn mein lg die dh dpt cincin



yg 3 lagi tu bile nk ade cincin mcm K.A.M.I..(Ahaks)

With ina

Alahai..comey2 nye Flower gurl ni..Boy pon nk jd Fower jgk

Alahai..Aqilah..cun nye die (Anak buah ina)


Tiade lg org nk temankan kami

Tahniah ina & is...

5 comments:

misz beauty said...

tak jemput ija pun... majuk la cam gini..=(

AinHinata said...

nnti akak ckp ngan k.ina..die tu sejak akhir2 ni mmg pelupe..

misz beauty said...

ye la.. sume lupe kat ija... =(

NURUL said...

cantik ina kan tp nape tak pakai red color warna fav dia tu

AinHinata said...

die nak tnggu kahwin plk kot long bru pkai merah..:)