Friday, July 2, 2010

Julai..

Aii..Julai 2010..sgt suke dgn bulan ni sbab bulan ni aku dilahirkan..bukan aku sje..tp, mak,abah n husband aku jgk lahir pada bulan ini..

1 Julai 1960 - Abah Birthdy
7 Julai 1983 - My Hanis Birthdy
17 Julai 1956 - Mak birthdy & My Birthdy
17 Julai 1983

wahh..xtahu la ini satu kebetulan or ketentuan...kepada wanita2 yang lahir same dengan tarikh kelahiran aku jgn risau k..jodoh anda semua pasti lahir dalam bulan 7 jgk..tgk saja mcm mak aku n aku.hehe..
Hurm..bulan ni jgk banyak peristiwa yang manis dalam hidup aku..antaranya majlis pertunangan, dpt kerja kontrak time 1 Julai 2007..kerja tetap pon 1 Julai 2008 jgk..:)

Hadiah yang xdpt dilupakan..
1) Pen Baldu colour pink b'kepala bear yg sgt comel..aku dpt dr makcik aku time ni smbut Hari jadi yg ke-4 tahun klu xsilap aku..tp, aku still igt smpai skr, sbab time tu aku sgt suke dgn hadiah comel tu..tp, syg..aku xtahu mne dh aku campakkan pen tu..pnah jgk intai2 kt kedai kot2 ade sme mcm yg itu..tp, mmg xjumpe..:(

2) Music Box pink...hehe hadiah ni pon mmg aku sgt suke..sbab aku mmg impikan dr dulu..tp, xde org yg kasi..lastly, aku dpt hadiah ni dari my bff Ina&Min time birthday aku yg keberape yeh..ntah aku dh lupe.tp, time ni zaman aku study kt uitm dulu.hehe..hadiah ni still lg aku simpan.dlm nye aku letak gelang2,subang,cincin2 yg aku dh xpkai lg

3) Bear Pink..hehe..hadiah ni aku dpt time 1st birthdy aku smbut dgn en.suami zaman couple dulu2, yg best nye bear ni dekat badan die, ade t'tulis gabungan nama aku dgn en.suami "AinNis".ni dia jahit sendiri pakai benang yang jahit cross stitch tu.aku pon xtahu mcm mne die blh ttibe je pandai menjahit time tu..ekeke..

Sebenarnya banyak lg hadiah birthdy yg aku dpt..tp, 3 tu yg paling aku igt.hehe..wlupon xpnah la aku dpt hadiah yang mahal2..tp, ape pon hadiah tu sgt b'makna.time belajar kt itm dulu adalah zaman sambut birthdy yg paling best..sbab kwn2 yg akan bt suprise birthday dekat aku..slalunye aku share suprise birthday dgn mmber aku min..sbab die pon lahir bulan 7 jgk..tp, sebenarnye aku xsuke klu ade suprise2 ni..tp, aku suke klu bt suprise dekat org.hehe..

Tahun ni umur aku dh masuk 27 tahun..haha..sudah tua rupe nye..xpenah bayangkan umur aku 30 tahun nnti mcm mne..slalu nye aku akan bayangkan smpai 28 tahun jer..target umur 27 @ 28 tahun akan berkahwin..tp, terawal la plk aku kahwin time berumur 26 tahun..:)

Okies..kt sini aku nak wish Happy Birthday to Abah...(dh lps pon.hehe)..Happy2 Birthday To my Hero Hanis Jaapar..(Esk..u are my best Freinds n best Husband & very2 Sporting Man)...Happy Birthday to Mak..(coming soon.. u very much mak)..n Happy Birthday to Me..:)

Selamat Hari Jadi juga kpd smue kwn2 yg lahir pd bulan ini//Julai 2010

4 comments:

Zardianna said...

akak lahir bulan gak..hehehe 8/7

puterisholihah said...

Arijd sy pun bulan 7...11hb.... Lovely July ^_^

AinHinata said...

Yess..hidup July..nnti kite sruh org ofice smbut birthdy kite..:)

NURUL said...

kek pink :)