Monday, July 20, 2009

My 1st Birthday As a Wife

Huhu..last week 17.7 aku nye Birthdy yg ke..Ops..cube teka.ekeke..dh smakin tua la gamat nye aku thun ni..Syukur,,dpt jgk melangkaui umur shingga skr dn hdup dgn bhgia b'sme suami n anak2..eh..eh..blum lg ade anak.hehe.xde ape yg aku nk thun ni dr suami..cume ttibe je bile die tanye nk hadiah ape..aku trus ckp nk sluar jeans..akhirnye mlm 17.7 suami ku bwk aku g cri sluar kat mdvalley..Yaahoo..time tu ade skali my best freinds aku ina..sbenarnye buln lps dh peg mdvalley dgn ina, dh aim lme dh sluar jeans tu..so, aritu dgn senang nye trus je mnuju dkat kdai tu.ala..jname biase2 je..time kcih cyg.hehe.dpt gak sluar idaman aku tu.


Hadiah Birthday thun 2009

Lps je hbis shopping, suami ku ajk plk mkn.die tringin benar mkn chicken chop..ngidam kot, ntah ke berape bulan pon xtahu la.hehehe..chicken chop ktne yeh yg ade kt mdvalley tu..hurm..aku pon cadang mkn kt nando's je,sbab buleh la ala2 chicken chop.tp, my suami xnak plk..sbab die kte xsedp..aik spe punye birthdy ni sbenarnye arini..aku ke die..hehe,tp, ikut kn je la slera org yg nk blanje, bukn slera org yg ptut d belanje.hehe..die kte nk mamam Kenny Rogers..tp, alangkah hmpe nye aku, suami ngan ina sbab Kenny Rogers sudh khabisan aym..Whatsss???..sgt pelik, main menu die leh hbis..time2 org nk blanje la die hbis plk..tp, xkish la sbab time tu pown dh kul 10.30 p.m ptut la hbis agknye.


My Beloved Husband


Miss Ina

Dgn perasaan yg frust xfrust sgt la sbenarnye..ktorng pon gerak g S.alam..aku cadang kt hanis mkn kat "Kedai Kopi"..tmpat first ktorng couple dulu, sbab kt situ pon ade chicken chop.so, my hanis pon stuju..so dpt la u all tgk tmpat 1st my husband mluahkn feel die dlu2..hehe.tp xnpk sgt la gmbar die..sbab lmpu kt situ gelap skit ala2 romantik gitu.

Sbenarnye hdiah yg besh thun ni bukn jeans or chicken chop, tp yg pling besh time mlm birthday aku tu, my husband tido awl, sbab penat agk nye keje aritu, so..aku pon tido la jgk..tp, tgh mlm tu die gerak2 kn aku..aku pon t'sedar..n tnye knape..die trus bisik "Happy BirthDay Cyg"..aku pon trus trkezuut..leh lg dh kul 3 pg mcm tu tringat birthdy aku..wow..itu la hdiah yg pling best sbenarnye wlupon skadar ucapan..tp, itu dh ckup sbenarnye bt hati aku b'bunge2.ekeke.
Thanks a lot to My Husband coz...hurm do know how 2 say..d conclusion..U are the Besh Husband in d World!! Luv u..
*Thanks a Lot to My sis Kak.Aton n En Rahimi coz give me present also.tenqiue2


From K.Aton

Card from En.Rahimi (Bob)

2 comments:

misz beauty said...

alah kak, cane bley terlepas sebeday akak nih... adoilah... sowi eh...

happy belated besday to akak yang paling ija cayang... semoga bahagia hingga ke akhir hayat bersama suami terchenta dan cpt2 dikurniakan baby... amin...=)

Ain said...

thanks eija..akak doakan eija jgk,,hehe