Friday, June 12, 2009

Traning..Traning..

arini badan ku sakit2 la..nk bt keje pown xde mood..xtahu la..myb sbab mein bowling smalam kot..ye la dh lme xmein.seigt aku last mein time blaja degree dulu dgn kwn2..name aku telah t'senarai dlm game yg akan b'langsung esk 13 Jun 2009, di Mines Shoping Complex.Oh tidakkkkk!!!..adakah dorng igt aku ni teror sgt mein..stakat main2 tu buleh la..ni pertandingan tu.xpe la..hentam saje la..asl kan ade wkil dr office aku ni..dan lebih mmbimbangkan kan aku..aku sorng je yg pompuan..yg lein smue bos n bdk2 llaki office aku ni..aiyaaa..

With My Trainer..
actually aku mein dgn k.aton..tp sbab die ttibe balik kg..so..aku sorng je la yg mein..hurm..smlam mein besh jgk la sbab xla bola msuk longkang smue.klu x sbelum ni mein semue msuk longkang..hampeh tul kan.ekeke..nsib beik smlam tangan yg aku hayun utk baling bola xbt hal..malu nye klu bt hal..smue dak2 office aku tgk..tp, dorng no hal..xkish pown klu aku xdpt jtuhkan pin smue..ksi skongan lg ade la..hehe.

xtahu la cmne kan esk..tkut pown ade..tp, aku nk bt selumber je la..asl kan aku mein tu dh kire ok..bukan senang aku nk turun padang..sbab dh b'minggu2 aku xdpt nak rest..setiap mnggu asyik keje..oh..mmg sbuk tul lps kawin ni..rse mcm nk g honeymoon skali lg.ekeke..
ok..nant aku continue kisah plawanan boling ku esk..ieeeyahh


Lps mein En Anuar n En Razak blanje mkn kt Old town..(Thanks Ya..)
>
En.Anuar, Me, K.Aton, Amin n Lan

2 comments:

arediks92 said...

uishhh naper akak nmpk kecik sgt tu :p

Ain said...

u kan slim je..tu yg npk kecik.ekeke