Friday, May 29, 2009

Lap Top

Ini la Laptop baru ku yg aku ngan husband beli jumaat yg lps..bru lg nie..bau kdai pown x hilang lagi ekeke..dek kerne husband ku yg stiap ari je sibuk dgn keje..hari2 keje..keje..sbtu keje..ahad keje..so kami pown bt kputusn utk beli laptop..senang skit..die dh xpyah nk balik lmbat tiap2 ari..aku plk xpyah nak duk sorng kat rmh smpai t'tido tnggu suami ku itu pulang kije tiap2 ari..

ok la..kami choice laptop jename Dell..rmai org kate yg ni bagus antara Acer, Hp, Toshiba, n mcm2 la lg laptop skr ni..ktorng beli laptop nie kat lok yat kat depan times square tu..kat situ mmg byk la jual brg2 like laptop n hsd..time study dlu slalu la g sne after start je semester..

time dlu peg pown sbab nak beli pendrive la..cd kosong la..printer la..mcm2..snggup tu bwk printer yg besar2 angkut balik neik bus..bile igt kan balik skr ni..rse nye dh xkuase dh nk bt mcm tu..ponat wooo..heee..Laptop ni price die ade la dlm 2k..abis duit kui,,huhu..tp, xpe la..berbaloi jgk rse nye ade laptop ni..snang klu nk g holiday leh sntiase bwk utk upload gambar..hehe..tgk citer korea dgn husband pon senang..wokey..cikit je coretan utk laptop baru ku ini..daa...

2 comments:

arediks92 said...

woww mcm best jerkk
lagi best kalo ada internet ni uhh

Ain said...

tu ler..tp, ckup la internet kt office ni..dh nk termuntah belahak lak tgk internet hari2.