Wednesday, May 20, 2009

Dunkin Donuts'

Pada 14 Mei 2009 yg lps genap 2 bulan aku khwin..dh 2 bulan rupe nye yeh..esk nye aku kuar lunch ngan bdk2 kt office..g mines..sje mkn2..sbab aritu ari jumaat, so rehat pon pnjang..ape lg ktorng pown cpt ler kuar ofice.xsbar dh rse nye nk g menggeeltis..heheee..

smpai je xtahu nk mamam ape..akhirnye foodcourt Mines mnjdi plihan,,lps je mkn npk kios Dunkin Donuts..trus tringat kt my husband yg tgh keje..belikn die ok jgk ni..plih punye plih akhir nye aku ambik donut bentuk smile yg mcm die suke sengeh2..comey jgk donut tu.hehe..Xsabar ni nk ksi nant,,

Mlm tu tnggu punye tnggu nk dekat kul 10 baru die balik..smpai t'tido aku di buat nye..igt kn die blik awl..buleh la rse skit donut yg smile tu tp xdpt la nak mkn sbab time tu mate ku yg kuyu mngatasi sgale nye..mkn je la sorng2 my hanis..hehe. time die tgk je donut dlm kotak tu trus je mamam.sdap la kot tu..
Happy Anniversary yg ke 2 bulan cyg..luv u so much..Muahaha..


Pink Panther Box


Like my Husband Face..Heee

3 comments:

arediks92 said...

owccchhh kuningnye muke u r husbnd :p

Ain said...

Hehe..Muke suami i klu lapar mmg akan tukar jd kuning keemasan..ekeke

arediks92 said...

Wowww! ...mcm warna keta i