Sunday, July 31, 2011

Cameron Highlands kali ke-4

Cuti-cuti last week adalah di Cameron Highlands dengan geng2 diva.hehe..kali ke-4 menjejakkan kaki di atas sana, dan kali ini membawa si kecik Auni.rase2 nye Auni ni pon mcm ibu die jugak,suka tempat sejuk.tp, sekarang semenjak umur ibu dah meningkat, dah xberapa nak tahan sejuk. kalau datang angin sepoi2 bahasa terus badan menggigil xmacam zaman dulu2, relax aje..

My family kecik gerak on 30hb July with org tumpangan pn.ina berkonvoi plk dgn pn Min&En.Lut..berkumpul dekat perhentian tapah.Member lein dh tnggu kat atas, Hana,Ayu,Tack & Nad dari ari jumaat dh bersosial kat sane.

lebih sejam naik jln yg berliku2...mmg mabok plk rase..nsib baik si kecik Auni tidur sepanjang perjalanan naik kat atas.rase nye die pon pening..sbab baru skejap jalan pusing2,dia terus tidur.time turun pon same mcm tu jagak.Macam mana agak nya baby sekecil tu pening ye..nak kate muntah xmuntah..mcm tu agak nye klu bdk kecik pening..terus tidur.. ke dia xtahu ape itu pening.hahaha

Aritu menginap di Equatorial Hotel..sib beik en.Hanis dpt voucer..klu x..xmerase la duk itu hotel..haha.Percutian 2D1N yang menggumbirekan dgn si kecik omel Auni..tnggu Auni besar skit kite neik lagi ye.kecik2 ni pegi Auni xigt ape2 pon.(:

*Huhu..dr last week nk upload gmbar xblh2..Xtau nape...publish post dulu la..pict nnti.*

2 comments:

.: yazlynn ;. said...

wahh ain.. syok nye.. bcuti ngan kawan2 mesti best kan

AinHinata said...

best azlina..tp, Auni kecik sgt nk igt smue kenangan die kt cameron aritu..kne bwk die lg..(: