Monday, September 7, 2009

Ramadhan dtg Lagi

Hai..arini sudh 18 hari kite b'puase..dan 1st time b'pose as a wife kpd En.Mohd Hanis.Alhamdulillah..pose aku msih penuh lg ya kawan2..amat kagum.hehe.skali lagi sudah lame aku x meng update citer2 hidup ku disini..Bulan Ramadhan kan..bulan rahmat..sgt sbuk rse nye sebulan ini..b'tarawih, memasak utk b'buke..b'sahur..dan menghadiri mjlis b'buke pose b'same fmily..kwn2..kwn2..n kwn2 office..byk sungguh kwn n undangan.hehe..

Syukur..aku dpt menjalani bulan ini dgn tabah sme mcm bulan2 pose sbelum ini..skitar Majlis b'buke pose mnggu p'tme di rmh mak di klang..mnggu kdua..msih lg rmh mak di klang..lps tu b;sme kwn2 di Ampang..Mnggu ketiga pd awl mnggu b'sme staff2 d Office n wekend..mak di Klang lg,,hehe..mnggu2 nk akhir ni rse nye di Klang lg, Alhamdulilah..sgt suke..air tangan mak tu kan yg pling besh.hehe tp, kwn2 ajak b'buke di IKEA sbtu ni..tp, xtahu lg dpt tunaikan ke x impian mereka2 itu..mkcik2 pon ajk buke pose kt rmh mkcik di Bukit Beruntng sbtu ni..aiya..cmneh nie nk bt plihn..Tp, hati ku bkate2..ingin skali b''buke d rmh jerk..sbab aku harus n mest mnyiapkan biskut rye..baru dpt satu jnis je bskut..iaitu srang smut..msih byk lg yg menant.

Tema Raye??? Tahun ni xtahu lg nk tema ape..tp, aku ade baju wrne Biru laut..n gold..n..bkal tmbah satu lg baju rye..hehe..dpt gaji ni harus beli lagi satu baju yg dh siap..En suami xkish wrne ape..die akan mngikut sje jejak langkah ku nant.hehe..

Sgt penat arini utk menaip...STOP d sini dulu ya..Untuk paparan..gmbr skitar mjlis buke2 pose..(Hanye sdikit shj pict kali ni, sbab lebih menumpukan wktu mkn time b'buke dr mngambil gmbar)


En.Cuami


Menu pd ari itu


Kawan2


Nsik lemak (Ni aku..aku yg cook)hee

4 comments:

misz beauty said...

weh, berbuka tak ija... majuk ar cani... =(

NURUL said...

dlm gmbr nie tak ada gmbr dhila. dia tak join ye? tema kaler pink laa cik ain. hehehe :)

Ain said...

Eija :-Jgn ler majuk2..nant akak soh cik abg pujuk yeh

Along;- Dhila aritu kurng chat..so..die xdpt join..Pink?..jgn along..nnti t'muntah belahak En.Hanis tu.hehe

arediks92 said...

terliur aku la huhuhuh